Forum -> Co na ból związany z hemoroidami?

Tytuł:Co na ból związany z hemoroidami?
Autor:DJ_WICIA
17.2.2011, 10:11
Hej! Choruję niestety na hemoroidy. Lekarz zalecił mi specjalne maści, które łagodzą ból tej części ciała, ale zauważyłem, że od jakiegoś czasu mam bardzo silne bóle głowy. Co powinienem zrobić w tej sytuacji? Czy wie ktoś o jakichś dobrych środkach przeciwbólowych?

Autor:Jarek
17.2.2011, 15:19
Jeśli chodzi o ból głowy, to powinny Ci wystarczyć zwykłe tabletki od bólu głowy. Wystarczy, że pójdziesz do apteki- tam farmaceuci na pewno dobiorą ci najskuteczniejsze środki.

Autor:Krystian40
18.2.2011, 09:16
Może te bóle głowy to efekt uboczny stosowania maści na hemoroidy? Musisz spytać się o to lekarza.

Autor:Marunio
18.2.2011, 13:53
Gdy ja miałem hemoroidy to oprócz przepisanych leków i maści stosowałem też pyralginę. Nic mnie nie bolało, więc Ty też powinieneś to wypróbować. Sądzę, że załagodzi to nie tylko ból głowy :) 3maj się!

Autor:Hubertus
21.2.2011, 08:25
Gdy ja chorowałem na hemoroidy, to nie odczuwałem jakichś tam bólów głowy. Jedyne co mnie bolało to tyłek... ale na to dostałem odpowiednie maści i leki. Moim zdaniem te Twoje bóle głowy to albo wynik stresu związanego z tą obrzydliwą i bolesną chorobą albo tzw. działania niepożądane stosowanych przez Ciebie leków. Z tego powodu radzę wizytę u lekarza.

Autor:Strzałka
21.2.2011, 13:59
Na hemoroidy najlepsze są odpowiednie maści, natomiast na ból głowy najzwyklejsze tabletki od bólu głowy.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Jakiego koloru jest zielona piłka?